zuijderhoudt-laren.nl
HOME BISTRO BAR TRAITEUR CATERING VACATURES

traiteur zuijderhoudt

 

Bistro - Bar - Traiteur - Catering Zuijderhoudt
Krommepad 5c
1251 HP Laren

Bistro: 035 531 04 27
Traiteur: 035 538 18 99

E info@bistrozuijderhoudt.nl

Openingstijden bistro & bar:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag tm zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag GESLOTEN

Openingstijden traiteur:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag tm zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Bezorgtijden 18.00 - 21.00 uur
Zondag GESLOTEN

Op Koningsdag zijn de bistro en traiteur gesloten. Fijne dag!

Like Zuijderhoudt op Facebook Schrijf je in voor de Zuijderhoudt nieuwsbrief De route naar Zuijderhoudtalgemene voorwaarden

Catering Zuijderhoudt

Onze cateringservice begint waar de service van onze traiteur eindigt. We komen bij u! thuis, op kantoor, een mooie locatie, uw boot, you name it.

 

Na acht succesvolle jaren waarin wij een groot portfolio met veel vaste relaties hebben opgebouwd, staat onze ervaring garant voor meer dan een geslaagde uitvoering van uw partij. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor het creëren van een onvergetelijke en waardevolle herinnering aan het moment. Of deze nu vreugdevol of sober, luxueus of meer bescheiden, dan wel formeel of informeel van aard is.

 

Wij zijn graag uw huiscateraar om iedere bijeenkomst te verzorgen die u graag uitbesteedt en waarbij goed eten een must is. Ieder concept is denkbaar vanaf vier personen tot … personen. Uw wensen en opdrachten zijn onze leidraad, deze volgen wij nauwkeurig op om uw gelegenheid uniek en onvergetelijk te maken.

 

Uw concept kunnen we uitvoeren vanuit een minimalistisch oogpunt, waarin wij alleen voor de foodproductie zorgdragen. Net zo graag, regelen wij alles voor u, tot in het laatste detail en zijn wij de laatste die het pand verlaten. U hoeft dan nergens naar om te kijken, voor, tijdens en na uw partij. U kunt dan volop genieten.

 

Catering kunt u met veel gemak vrijblijvend aanvragen via het aanvraagformulier op onze web-site. Afhankelijk van de omvang van uw partij komen wij graag bij het eerste vrijblijvende gesprek op locatie om een zo gericht mogelijke offerte uit te brengen.

 

Voor wie:

Voor één ieder die een deel of geheel van zijn happening wilt uitbesteden aan een bedrijf dat daarin uitermate gespecialiseerd is en garant staat voor een succesvolle uitvoering.

 

Prijs:

Volledig in te vullen naar beschikbaar budget

 

Download hier onze bestellijst met borrelhapjes