zuijderhoudt-laren.nl
HOME BISTRO BAR TRAITEUR CATERING VACATURES

traiteur zuijderhoudt

 

Bistro - Bar - Traiteur - Catering Zuijderhoudt
Krommepad 5c
1251 HP Laren

Bistro: 035 531 04 27
Traiteur: 035 538 18 99

E info@bistrozuijderhoudt.nl

Openingstijden bistro & bar:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag tm zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag GESLOTEN

Openingstijden traiteur:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag tm zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Bezorgtijden 18.00 - 21.00 uur
Zondag GESLOTEN

Op Koningsdag zijn de bistro en traiteur gesloten. Fijne dag!

Like Zuijderhoudt op Facebook Schrijf je in voor de Zuijderhoudt nieuwsbrief De route naar Zuijderhoudtalgemene voorwaarden

Traiteur Zuijderhoudt

Traiteur Zuijderhoudt is gevestigd in onze sfeervolle bistro in hartje Laren. Traiteur Zuijderhoudt bereidt al een kleine tien jaar dagelijks tientallen maaltijden voor dorpelingen, overwerkers, drukke gezinnen, alleenstaanden, lekkerbekken en liefhebbers. U kunt take away gerechten op een gewenst tijdstip bij ons ready to eat, dus warm, ophalen. Maar om het u veel gemakkelijker te maken, bezorgen wij met alle liefde uw bestelling warm in ’t Gooi.

 

Tevens maken wij borrelhapjes en – plateaus, buffetten, quiches en broodjes op bestelling, op uw eigen of op onze schalen. Daarnaast verkopen wij wijnen en delicatessen.

 

Voor de take away maaltijden, bekijkt u op onze website de actuele menukaart, u geeft uw bestelling telefonisch door en uw maaltijd wordt warm bezorgd op een afgesproken tijdstip. Wij zijn zes dagen per week geopend. Dinsdag t/m zaterdag tot 22.00 uur en zondag tot 21.00 uur.